Recensies Mindfulness

 

Ik heb bij Miriam de 8 weekse mindfulness training gevolgd, inclusief een stiltedag.
Ik vond het een fantastische ervaring. Door oefenen met geleide meditaties en yoga oefeningen ontspan ik nu beter en heb ik een betere focus op zaken die belangrijk zijn.
Ik heb meer innerlijke rust en slaap beter.
Al met al heeft deze training voor mij de aanzet gegeven om meer mindful door het leven te gaan. Miriam bedankt!
Dhr. T.Z.

Ik heb de mindfulness training als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij veel gebracht. Het is een bijzonder cadeau voor jezelf waar je voor altijd profijt van kan hebben.
Miriam is een inspirerende trainer. Weet de momenten goed aan te voelen en gaat hier ook op in. Ze zorgt voor een veilige sfeer waardoor je je gauw op je gemak voelt. Dit samen met de nuchterheid en de humor is het een super combi.
Wil je jezelf een cadeau doen dan is deze mindfulness training een aanrader. Dit zouden velen zichzelf moeten gunnen.
Gewoon doen!!!
Sandra

Vorig jaar heb ik de Mindfulness training gevolgd en ben daar heel tevreden over. Tijdens 8 wekelijkse sessies ga je aan de slag met ontspanningsoefeningen voor zowel lichaam als geest. Je moet wel bereid zijn om ook in je eigen tijd heel regelmatig te oefenen, maar a.d.h.v. een duidelijke instructie via het werkboek en ingesproken yoga- en meditatie oefeningen is dat heel goed te doen. Na verloop van tijd ga je de effecten merken:
• Beter kunnen ontspannen
• Op een andere manier tegen “obstakels” in je leven leren aankijken
• Steviger in het leven staan ( je hebt nu een “instrument” tot je beschikking.
Mevr. J.B.

Vorig zomer 2017 heb ik een intake gesprek gehad bij Miriam over de Mindfulness training. Dit voelde meteen goed. Het gesprek verliep prima en ik wilde meteen beginnen.
Lessen: Ik heb o.a. geleerd, dat je niet zoveel moet piekeren, daar komt angst van. Balans vinden tussen lichaam en geest, een goede ademhaling, blijf bij jezelf in het hier en nu. Laat problemen los, dat geeft rust. Met goed ademhalen verzacht je lichaam en wordt je rustig en kun je steeds meer.
Mevr. W.B.

In 8 lessen tijd doorloop je een goed opgebouwd programma. Miriam weet zaken heel praktisch en toepasbaar uit te leggen. Haar manier van mindfulness is met beide benen op de grond leren zijn met en toelaten wat er is. Nog steeds ervaar ik wekelijks de voordelen van mindfulness en pas ik het toe. Het geeft mij rust en vertrouwen.

Jessie Reitsema

Inzicht gevende training; reikt je veel tools aan voor verdere ontwikkeling en integratie in je leven. Fijne introductie gehad in het onderwerp en krijgt zeker een vervolg. Miriam werkt adaptief en open wat voor mij heel fijn was. Intensief (maar ligt ook aan jezelf, is ruimte om ermee te doen wat je wilt) en verwacht niet dat je er bent na 8 weken. Je hebt tools om verder te kunnen (ook echt tastbare producten: werkboek en geluidsbestanden b.v.). Wat ik ook belangrijk vind is dat het bewezen effectief is en aansluit bij diverse mensen (van niet tot heel spiritueel & hele verschillende achtergronden of leefmilieus). Kortom: toepasbaar, helpend & fijn. Bedankt Miriam!
Mariska

Mindfulness training vond ik heel prettig. Vele dingen ben ik anders gaan bekijken. Ook de dagelijkse levensstijl doe ik rustiger en bewuster.
Hennie Fidder

De Mindfulness training heb ik geweldig gevonden. Hierdoor ben ik veel bewuster gaan leven. Ieder moment van de dag bewust meemaken; zodat je daar veel meer van kunt genieten. Lieve Miriam, bedankt voor alles je bent een topper!
Dinette Prins

Nadat ik eerst de Mindfulness training heb gevolgd heb ik mij aangemeld voor Mindful Yoga. Zowel de professionaliteit van Miriam als de sfeer en de locatie vind ik erg prettig. De intimiteit binnen de Mindfulness groep was hartverwarmend mede dankzij de benadering van Miriam. De Yoga sluit hier weer goed op aan. Ik ga iedere week met veel animo richting Zuidlaren!!
Mevr. G.B.

Ik heb de training als nuttig en aangenaam ervaren. Miriam heeft een professionele houding en is kundig en inspirerend. Het sloot aan bij mijn behoefte en ik heb er mooie instrumenten aan over gehouden. Ik ben veel bewuster van herstel, pauze en weet ook beter hoe ik dat moet doen
Ik vond het jammer dat de groep erg stijfjes bleef en dat er niet (zoals ik bij ELW was gewend) gedanst werd en soms zelfs geknuffeld. Hierdoor ging de gereserveerdheid niet weg.
Dhr. R.B.

Ik heb de cursus als nuttig ervaren. Bedankt Miriam voor alles! Ik zou zeggen ervaar het zelf, je zult er zeker geen spijt van krijgen.
Alien