Recensies behandelingen

Recensies energetisch behandeling

De drie behandelingen zijn me erg goed bevallen. Ik wist de eerste keer niet goed wat ik ervan moest verwachten en was wat gespannen, maar Miriam is een persoon bij wie ik me snel op m’n gemak voelde. Ze voelt haarfijn aan waar het probleem ligt en past haar behandelingen daarop aan. Na de eerste behandeling kon ik merken dat er bepaalde blokkades al waren opgeheven. Gewend aan altijd koude handen en voeten was ik verbaasd dat ze de twee weken daarna aan het gloeien waren. Na nog twee behandelingen ontstond er ook meer ruimte in m’n hoofd. Ik doe sindsdien dingen minder op de automatische piloot, heb meer overzicht en kan dingen beter onthouden. 
E.

Als ik last heb van slapeloosheid meld ik mij bij Miriam. Door een behandeling van haar ontspan ik en kom ik weer tot mezelf.
Wat ze precies doet weet ik niet. Soms aanraking soms niet maar het werkt uitstekend voor mij. Er komt een rust over mij en ik word wat loom. Nadien zitten altijd mij tranen een paar uurtjes wat hoog maar ook dat ervaar ik als prettig. Het belangrijkste is dat mijn slaap in een redelijk normaal patroon komt waardoor ik er altijd weer een hele poos tegenaan kan.
Ribca

Ik ben een paar keer bij Miriam geweest voor energetisch behandeling. Na behandeling voelde ik mij krachtig en erg ontspannen. De tijd erna kwamen oude stukjes langs waar ik met een glimlach naar kon kijken en los kon laten. Gevoel dat ik weer heldere keuzes kan maken vanuit mijn eigen kracht!
Mevr. E.H.

Heel fijn dat je even weer in balans komt en geaard bent. Ook kan ik dat zelf niet altijd goed. Je wordt er wel aan herinnert dat veel mensen om je heen hebt die energie nodig hebben waardoor ik uit balans raak, goed aan mijzelf denken! Bedankt en liefs.
Margrit

Recensies ontspanningsmassage:

Na een burn-out bleef ik maar moe en sliep erg slecht. Toch maar de stoute schoenen aan getrokken en contact met Miriam opgenomen. 
Na de drie behandelingen door Miriam zit ik nu beter in m’n vel en slaap ook weer veel beter. 
Dat geeft me weer energie om leuke dingen te doen. 
Iedere behandeling voelde als een cadeautje voor mezelf.
Mevr. M.B.W.

Door mijn drukke baan heb ik vaak stress en is mijn lichaamshouding vaak verkeerd waardoor ik allerlei klachten krijg. Nadat ik hierover een gesprek had met Miriam is zij mij daar 1 a 2 maal per maand voor gaan behandelen. Door de behandelingen kan ik mij zelf meer focussen op het nodige wat zorgt voor stressreductie en effectiviteit. Verder zijn mijn lichamelijke klachten na de behandeling veel minder. Een uurtje bij Miriam zorgt voor rust in mijn hoofd wat prettig is voor mij en mijn omgeving.

Groet Dennis

De intuïtieve ontspanningsmassage van Miriam was voor mij een goede hulp bij het herstellen van een burn-out. De rustgevende en geduldige aanpak werkten zeer helend. Na de behandeling voelde ik mij beter en balans en energieker. Ik kan een ieder die gebukt gaat onder stress of negatieve emoties aanraden enkele behandelingen bij Miriam te nemen!
Jan Willem

Na een erg moeilijke en stressvolle periode was de meeste sores wel weer wat weggeëbd. Tot rust komen lukte echter nog onvoldoende.
In een gesprek met de huisarts werd ik gewezen op intuïtieve ontspanningsmassage. Aan lange gesprekken had ik niet zo’n behoefte.
Het is lastig om aan te geven wat het effect geweest is van de 3 behandelingen, maar positief was het zeker. Ik was heerlijk ontspannen na afloop en ervaar meer rust. Jezelf deze behandeling gunnen was voor mij al bijzonder, maar was zeker de moeite waard.
Dhr. J.

Miriam geeft heerlijke ontspannende massages waarbij ze allerlei technieken combineert. Ik ga maandelijks en ik laad dan echt op. Het zorgt voor ruimte en ontspanning in mijn lijf en hoofd.
Vera Rutgers

De massages zijn echt ontspannend. Ik had last van mijn heupen met opstaan. Ik moest mij eerst vasthouden voor ik verder kon gaan lopen, na 2 behandelingen is dit stukken minder geworden. Mijn longen zijn niet goed, ik heb COPD. Na een behandeling heb ik altijd voor een paar dagen veel meer lucht. Mijn hoofd zit soms erg vol, na een behandeling is deze altijd weer aardig opgeruimd met alle voordelen van dien. Een massage bij Miriam is goed voor mijn lichaam en geest.
Greet