Energetische behandeling

Ervaar de kracht van een energetische behandeling, een samensmelting van Reiki-Shamballa en magnetiseren.

Het doel van deze behandeling is balans te creëren in zowel lichaam als geest en de vrije stroom van levensenergie te herstellen. Hierdoor kunnen we ons energieker voelen en meer ruimte in zowel lichaam als geest ervaren en meer in eigen kracht komen te staan.

"In de kern zijn wij als mensen energetische wezens, doordrongen van universele levenskracht. Ideaal gezien zou deze levensenergie ongehinderd door ons heen moeten stromen, ons voeden en versterken. Echter, door verschillende oorzaken zoals o.a. spanningen, stress, ziekte, medicatie en voeding, kunnen er blokkades ontstaan die deze vitale energiestroom belemmeren.

Gun jezelf een moment van pure ontspanning en rust.
Nieuwsgierig naar wat onze behandeling inhoudt en of het iets voor jou is? Aarzel niet om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Geschikt bij onder andere whiplashklachten, fibromyalgie, stress- en/of burn-out gerelateerde klachten, rug-, nek- en schouderklachten, stijve en/of stramme spieren, hoofdpijn en slapeloosheid. Kortom, deze behandeling is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een diepere vorm van ontspanning, zowel voor lichaam als geest.