Massages

Behandelingen uitsluitend op afspraak,  te boeken via  Momoyoga of neem contact op via telefoon of e-mail contact@bewustzijnzentrum.nl.

Ontspanningsmassage
Intuïtieve ontspanningsmassage is een ontspanningsmassage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte en is er op gericht om je geestelijk en lichamelijk in balans te brengen. De massage heeft een diepgaande werking.

Meer informatie >>

Energetische behandeling
Energetische behandeling is een combinatie behandeling van reiki-shamballa, drukpunt techniek en magnetiseren. Het doel van deze behandeling is om geest en lichaam weer in balans te brengen, zodat de energie weer gaat stromen door je hele lichaam.

Meer informatie >>

Orgaanmassage
Orgaan Massage: Helend & Preventief Bij deze techniek masseer je de volledige onderbuik. De uitwendige impuls op de interne organen zorgt voor een merkbaar effect. Inwendig bewegen we zachtjes en bewust de organen. Dit creëert terug elasticiteit en flexibiliteit in het weefsel en stimuleert zo de organen om hun voorbestemde taken terug optimaal uit te voeren. Naast een helende invloed op de specifieke organen heeft dit ook een preventief effect. Spanningen en blokkades lossen op voordat ze zich kunnen uitdrukken in een ziektepatroon.

Meer informatie >>